tentang Kami

Haizhiyuan Kimia sarta Industri

Weifang Haizhiyuan Kimia Co., Ltd., Diadegkeun dina 2008, mangrupakeun produsén profésional kalibet dina produksi, diobral jeung jasa tina Soda Awu, natrium bikarbonat, kalsium klorida jeung parusahaan Magnésium Chloride.The ieu lokasina di Weifang kalawan aksés transportasi merenah. Dedicated ka kontrol kualitas ketat tur layanan palanggan wijaksana, anggota staf kami ngalaman sok sadia pikeun ngabahas sasuai ka nu Anjeun tur mastikeun kapuasan customer pinuh. Dina taun-taun ayeuna…

produk

panalungtikan

produk

  • kalsium klorida

    aplikasi: salju agén lebur, minyak, perlakuan cai, refrigerating cairan, garing Box
    penampilan: granular bodas
    purity: luhureun 94%
    asal: Shandong, Cina
    landian: CaCl2
    komponén utama: CaCl2
    Paparan hirup: 2 taun
    paking: 50kg, 1000kg
  • soda Ash

    aplikasi: dipake dyestuff, pembuatan makalah, sabun, detergent, ngalelep prin
    penampilan: bubuk bodas
    purity: luhureun 99,2%
    asal: Shandong, Cina
    landian: natrium karbonat
    komponén utama: Na2CO3
    Paparan hirup: 2 taun
    paking: 25kg, 40kg, 750kg, 1000kg
  • Soda kuéh

    aplikasi: agén foaming di industri karet, reaktor keusikan seuneu extinquishing alat, compounding bahan di detergent nyieun
    pintonan: bubuk bodas
    purity: luhureun 99%
    asal: Shandong, Cina
    landian: natrium bikarbonat
    komponén utama: NaHCO3
    Paparan hirup: 2 taun
    paking: 25kg, 1000kg
  • Soda kuéh

    Utamana dilarapkeun salaku aditif dahareun di industri barang dahareun. Salaku agen buffering, neutralizer jeung adonan improver.
    Sajaba ti éta, bisa ogé dipaké pikeun feed aditif pikeun sato, foaming agén di industri karet. Acidifying agén di industri ubar.
    Compounding bahan dina pembuatan detergent, detergent dina pembuatan pilem. Karbondioksida (CO2) reaktor dina bir, inuman, jrrd
  • kalsium klorida

    Kalsium klorida dipaké di industri konstruksi bisa ngaronjatkeun karasa kongkrit sarta lalawanan tiis konstruksi.
    Kalsium klorida utamana dipaké dina perlakuan cai, refrigerant refrigeration, deicing jalan, gas garing sarta industri lianna.
  • soda Ash

    Pamakéan primér natrium karbonat nyaeta industri kaca, nu éta aplikasi konsumen pangbadagna lebu soda.
    Konsumsi lebu soda per ton kaca geus 0.2 t.
    Sajaba ti éta, pamakéanana lebu soda di Metalurgi, kertas-pembuatan, percetakan jeung dyeing, detergent sintétik, pétrokimia, kadaharan, industri médis sarta kaséhatan oge kacida gedéna, nu mangrupa arah penting pikeun pamakéan lebu soda.