rreth nesh

Haizhiyuan Kimi dhe Industri

Weifang Haizhiyuan Chemical Co., ltd., Themeluar në vitin 2008, është një prodhues profesional të angazhuar në prodhimin, shitjen dhe shërbim të hirit sode, bikarbonat natriumi, klorur kalciumi dhe kompani Magnezi Chloride.The është e vendosur në Weifang me qasje të përshtatshëm të transportit. Dedikuar për kontroll të rreptë të cilësisë dhe shërbimit të zhytur në mendime të konsumatorëve, anëtarët tanë staf me përvojë janë gjithmonë në dispozicion për të diskutuar kërkesat tuaja dhe për të siguruar kënaqësinë e plotë të konsumatorëve. Në vitet e fundit…

PRODUKTET

Enquiry

PRODUKTET

 • chloride kalcium

  Aplikimi: borë agjent shkrirjes, vaj, trajtimit të ujit, lëngu frigoriferike, kimik Box
  pamja: white grimcuar
  pastërtisë: mbi 94%
  origjinës: Shandong, China
  Alias: CaCl2
  komponente kryesore: CaCl2
  Jetëgjatësia: 2 vjet
  Paketimi: 50 kg, 1000kg
 • sode Ash

  Aplikimi: përdoret ngjyrues, duke e bërë letër, sapun, detergjent, bojë prin
  pamja: White pluhur
  pastërti: mbi 99.2%
  origjinës: Shandong, China
  Alias: karbonat natriumi
  komponente kryesore: Na2CO3
  Jetëgjatësia: 2 vjet
  Paketimi: 25 kg, 40 kg, 750kg, 1000kg
 • Sode buke

  Aplikimi: shkumës agjent në industrinë e gomës, reaktor mbushje zjarri pajisje extinquishing, përzjerë përbërës në larës duke e bërë
  pamjen: pluhur të bardhë
  pastërtinë: mbi 99%
  origjinës: Shandong, China
  alias: bikarbonat natriumi
  komponente kryesore: NaHCO3
  Jetëgjatësia: 2 vjet
  Paketimi: 25 kg, 1000kg
 • Sode buke

  Kryesisht përdoret si ushqim shtues në industrinë e sende ushqimore. Si agjent buffering, neutralizuesi dhe brumë praktikant.
  Përveç kësaj, ajo gjithashtu mund të përdoret për aditivët e ushqimit për kafshët, shkumës agjent në industrinë e gomës. Acidifikues agjent në industrinë e mjekësisë.
  Përzjerë përbërës në bërjen larës, detergjent në bërjen e filmit. Dioksidi i karbonit (CO2) reaktori në birrë, pije, etj
 • chloride kalcium

  Klorid kalcium përdoren në industrinë e ndërtimit mund të përmirësojë ngurtësinë e betonit dhe rezistencën e ftohtë e ndërtimit.
  Klorid Kalciumi është përdorur kryesisht në trajtimin e ujit, ftohje ftohje, deicing rrugor, gazin e thatë dhe industri të tjera.
 • sode Ash

  Përdorimi kryesor i karbonat natriumi është industria xhami, e cila është aplikimi më i madh i konsumit të hirit sode.
  Konsumi i hirit sode për ton të qelqit është 0.2 t.
  Përveç kësaj, konsumi i hirit sode në metalurgjik, letër-marrjes, shtypjen dhe ngjyrosje, pastrues sintetike, petrokimike, ushqim, industrinë mjekësore dhe shëndetësore është gjithashtu shumë e madhe, e cila është një drejtim i rëndësishëm për përdorimin e hirit sode.