за нас

Haizhiyuan хемија и индустрија

Weifang Haizhiyuan Chemistry and Industry Co., Ltd., established in 2008, is a professional manufacturer engaged in the production, sale and service of Soda Ash, Sodium Bicarbonate, Calcium Chloride and Magnesium Chloride.The company is located in Weifang with convenient transportation access. Dedicated to strict quality control and thoughtful customer service, our experienced staff members are always available to discuss your requirements and ensure full customer satisfaction. In recent years…

ПРОИЗВОДИ

Испраќам барање

ПРОИЗВОДИ

 • калциум хлорид

  апликација: снег топење агент, масло, третман на вода, ладење течност, сува кутија
  изглед: бело грануларна
  чистота: над 94%
  потекло: Шандонг, Кина
  алијас: CaCl2
  Главни компоненти: CaCl2
  Рок на траење: 2 години
  Пакување: 50kg, 1000kg
 • сода

  апликација: се користи пигменти, хартија, сапун, детергент, боја прин
  изглед: Бел прав
  чистота: над 99,2%
  потекло: Шандонг, Кина
  Алијас: натриум карбонат
  Главни компоненти: Na2CO3
  Рок на траење: 2 години
  Пакување: 25кг, 40кг, 750kg, 1000kg
 • Сода бикарбона

  апликација: пенење агент во гумени индустрија, реакторот полнење оган extinquishing уред, меша состојка во детергент што
  изглед: бел прав
  чистота: над 99%
  потекло: Шандонг, Кина
  Алијас: натриум бикарбонат
  Главни компоненти: NaHCO3
  Рок на траење: 2 години
  Пакување: 25 кг, 1000kg
 • Сода бикарбона

  Главно се користи како додаток на храна во храната работи индустрија. Како визуелниот агент, неутрализатор и практикант тесто.
  Покрај тоа, исто така, може да се користи за адитиви во храната за животни, пенење агент во гумена индустрија. Закиселување агент во медицината индустрија.
  Меша состојка во донесувањето на детергент, средство за чистење во филм одлуки. Јаглерод диоксид (CO2) реактор во пиво, пијалаци и др
 • калциум хлорид

  Калциум хлоридот се користат во градежната индустрија може да го подобри цврстина на бетонот и ладна отпор на изградбата.
  Калциум хлоридот е главно се користи во третман на вода, ладење ладење, патот заштита од замрзнување, сув гас и други индустрии.
 • сода

  Примарната употреба на натриум карбонат е стакло индустрија, која е најголемиот примената на сода потрошувачите.
  Потрошувачката на сода по тон на стакло е 0,2 t.
  Покрај тоа, потрошувачката на сода во металургијата, правење хартија, печатење и боење, синтетички детергент, петрохемиски, храна, медицински и здравствени индустрии исто така е многу голем, што е важна насока за користење на сода.