babagan awake dhewe

Haizhiyuan Chemistry lan Industri

Weifang Haizhiyuan Chemistry and Industry Co., Ltd., established in 2008, is a professional manufacturer engaged in the production, sale and service of Soda Ash, Sodium Bicarbonate, Calcium Chloride and Magnesium Chloride.The company is located in Weifang with convenient transportation access. Dedicated to strict quality control and thoughtful customer service, our experienced staff members are always available to discuss your requirements and ensure full customer satisfaction. In recent years…

PRODUCTS

NAKONI, NYELIDIKI

PRODUCTS

  • calcium klorit

    aplikasi: salju leleh agen, lenga, banyu perawatan, refrigerating adi, Garing Box
    katon: granular putih
    kemurnian: ndhuwur 94%
    asal: Shandong, China
    alias: CaCl2
    komponen utama: CaCl2
    Beting gesang: 2 taun
    packing: 50kg, 1000kg
  • soda Ash

    aplikasi: digunakake dyestuff, nggawe kertas, sinetron, deterjen, dye prin
    katon: bubuk putih
    kemurnian: ndhuwur 99,2%
    asal: Shandong, China
    alias: natrium karbonat
    komponen utama: Na2CO3
    Beting gesang: 2 taun
    packing: 25kg, 40kg, 750kg, 1000kg
  • baking Soda

    aplikasi: agen foaming ing industri karet, reaktor Isi geni extinquishing piranti, compounding bakal ing deterjen nggawe
    katon: bubuk putih
    kemurnian: ndhuwur 99%
    asal: Shandong, China
    alias: Sodium Bicarbonate
    komponen utama: NaHCO3
    Beting gesang: 2 taun
    packing: 25kg, 1000kg
  • baking Soda

    Utamané Applied minangka tambahan pangan ing industri kuwi pangan. Minangka agen buffering, neutralizer lan keuangan improver.
    Kajaba iku, iku bisa uga dipigunakaké kanggo feed aditif kanggo kéwan, foaming agen ing industri karet. Acidifying agen ing industri medicine.
    Compounding bakal nggawe deterjen, deterjen nggawe film. Carbon Dioxide (CO2) reaktor ing bir, ombenan, etc.
  • calcium klorit

    Calcium klorit digunakake ing industri construction bisa nambah wangkoting konkrit lan resistance kadhemen saka construction.
    Calcium klorit utamané dipigunakaké ing perawatan banyu, refrigerant kulkasan, LINGKUNGAN dalan, gas garing lan industri.
  • soda Ash

    Panggunaan utami sodium karbonat industri kaca, kang aplikasi paling konsumen saka soda awu.
    Konsumsi saka soda awu saben ton saka kaca punika 0,2 t.
    Kajaba iku, ing konsumsi saka soda awu ing Metallurgical, kertas-making, printing lan dyeing, deterjen tiron, Petrochemical, pangan, industri medical lan kesehatan uga banget gedhe, kang arah penting kanggo nggunakake soda awu.